top of page

Diensten

Uw offroad & overland partner voor élk type avontuur

Image by Tim Trad

Onderhoud & herstellingen

Veiligheid staat voorop bij elke rit. Bij TENTI zorgen we ervoor dat alle typen auto's optimaal worden onderhouden, zodat u met een gerust gemoed de weg op kunt. Vertrouw op ons voor professioneel onderhoud en geniet van zorgeloos rijden, keer op keer

Uitrusting

We nemen de volledige zorg voor uw voertuig van A tot Z op ons. Van elektrische accessoires tot mechanische aanpassingen en alles daartussenin, inclusief toevoegingen zoals dakrekken en daktenten. Vertrouw op ons voor een volledig uitgeruste wagen die klaar is voor elke avontuurlijke rit. Het gaat hier onder meer ook over Pick Up hard tops (van o.m. Bushtec), batterijsystemen, elektrische aanpassingen, etc.

Image by Peter Schulz
Image by Tim Trad

Expeditie voorbereiding

Op weg naar een avontuurlijke reis of expeditie? Wij zijn uw complete partner voor het aanpassen van uw voertuig van begin tot eind. Vertrouw op ons voor deskundig advies en zorgvuldige uitvoering, zodat uw wagen helemaal klaar is voor het avontuur.

Small-Thule_Tepui_Foothill_LS_Laholm_Landscape_200922_25581_edited_edited_edited.jpg

Daktenten

TENTI blijft uiteraard ook dé specialist om u wegwijs te maken in het uitgebreide aanbod van daktenten. We werken met heel veel plezier al jaren samen met de grootste merken zoals onder meer Sheepie, Autohome & Thule.

Scherm­afbeelding 2023-07-30 om 21.23.50.png
bottom of page